Flavonoids from Potentilla parvifolia Fisch. and Their Neuroprotective Effects in Human Neuroblastoma SH‐SY5Y Cells in vitro

Potentilla parvifolia Fisch. (Rosaceae) is a traditional medicinal plant in P. R. China. In this study, seven flavonoids, ayanin (1), tricin (2), quercetin (3), tiliroside (4), miquelianin (5), isoquercitrin (6), and astragalin (7), were separated and purified from ethyl acetate extractive fractions...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Chemistry & biodiversity 2017-06, Vol.14 (6), p.n/a
Hauptverfasser: Yuan, Zhenzhen, Luan, Guangxiang, Wang, Zhenhua, Hao, Xueyan, Li, Ji, Suo, Yourui, Li, Gang, Wang, Honglun
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!