CONSUMPTION OF OMEGA- 3 FATTY ACIDS AND DEPRESSIVE SYMPTOMS IN COLLEGE STUDENTS FROM SONORA, MEXICO

recent studies suggest that low serum levels of polyunsaturated fatty acids omega-3 are associated with a higher prevalence of depression. to evaluate whether low consumption of Omega-3 fatty acids is associated with a higher prevalence of depressive symptoms in a sample of college students from the...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral 2015-10, Vol.32 (4), p.1744-1751
Hauptverfasser: Rubi Vargas, María, González Lomelí, Daniel, Terrazas Medina, Efraín A, Peralta Peña, Sandra L, Jordán Jinez, Ma Lourdes, Ruiz Paloalto, Ma Laura, Cupul Uicab, Lea A
Format: Artikel
Sprache:spa
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!