Physiological effects of ozone exposure on De Colgar and Rechaiga II tomato (Solanum lycopersicum L.) cultivars

The sensitivity of two tomato ( Solanum lycopersicum L.) cultivars, Rechaiga II and De Colgar, to 50, 80, and 100 ppb ozone (O 3 ) exposures was assessed in fumigation chamber, during 4 h per day over a period of 7 days. The Rechaiga II variety was shown to be sensitive to the dose of 50 ppb, showin...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Environmental science and pollution research international 2015-08, Vol.22 (16), p.12124-12132
Hauptverfasser: Maamar, Benchohra, Maatoug, Mohamed, Iriti, Marcello, Dellal, Abdelkader, Ait hammou, Mohammed
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!