Combined effect of fermentation, sun-drying and genotype on breadmaking ability of sour cassava starch

•Cassava starch breadmaking ability is enhanced by fermentation and sun-drying.•Amylose content decreased breadmaking ability of sour cassava starch.•Fermentation/sun-drying decrease starch molecular size, as shown by RVA and intrinsic viscosity.•Edaphoclimatic conditions influence susceptibility of...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Carbohydrate polymers 2013-10, Vol.98 (1), p.1137-1146
Hauptverfasser: Alvarado, Pedro Maldonado, Grosmaire, Lidwine, Dufour, Dominique, Toro, Andrés Giraldo, Sánchez, Teresa, Calle, Fernando, Santander, Martín Alonso Moreno, Ceballos, Hernán, Delarbre, Jean Louis, Tran, Thierry
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!