Probabilistic model for the spoilage wine yeast Dekkera bruxellensis as a function of pH, ethanol and free SO2 using time as a dummy variable

The present study uses a probabilistic model to determine the growth/no growth interfaces of the spoilage wine yeast Dekkera bruxellensis CH29 as a function of ethanol (10–15%, v/v), pH (3.4–4.0) and free SO2 (0–50mg/l) using time (7, 14, 21 and 30days) as a dummy variable. The model, built with a t...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:International journal of food microbiology 2014-01, Vol.170, p.83-90
Hauptverfasser: Sturm, M.E., Arroyo-López, F.N., Garrido-Fernández, A., Querol, A., Mercado, L.A., Ramirez, M.L., Combina, M.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!