Impact of Wall Material Composition (Maltodextrin vs. Inulin vs. Nutriose) and Emulsion Preparation System (Nano- vs. Microemulsion) on Properties of Spray-Dried Linseed Oil

The aim of this study was to compare the functional properties of linseed oil powders made of three types of wall material (OSA starch + maltodextrin, OSA starch + nutriose, and OSA starch + inulin) and two types of emulsion phases (micro- and nanoemulsion). For these independent variables, the prop...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Molecules (Basel, Switzerland) Switzerland), 2025-01, Vol.30 (1), p.171
Hauptverfasser: Ogrodowska, Dorota, Konopka, Iwona Zofia, Dąbrowski, Grzegorz, Piłat, Beata, Warechowski, Józef, Dajnowiec, Fabian, Tańska, Małgorzata
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!