Effect of cactus pear as a moistening additive in the production of rehydrated corn grain silage

The current study aimed to evaluate the effects of cactus pear as a moistening additive on fermentative and microbiological characteristics, aerobic stability (AS), chemical composition and in situ rumen degradability of corn grain silage at different opening times. A completely randomized experimen...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:The Journal of agricultural science 2021-11, Vol.159 (9-10), p.731-742
Hauptverfasser: Pereira, D. M., Santos, E. M., Oliveira, J. S., Santos, F. N. S., Lopes, R. C., Santos, M. A. C., Corrêa, Y. R., Justino, E. S., Leite, G. M., Gomes, P. G. B., Cruz, G. F. L., Torres Júnior, P. C.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!