Polysaccharides from Agave salmiana bagasse improves the storage stability and the cellular uptake of indomethacin nanoemulsions

[Display omitted] •Agave bagasse polysaccharide incremented the stability of nanoemulsions in storage.•The polysaccharide allowed a higher cellular uptake of indomethacin in HDFa cells.•ABP provides a synergistic anti-inflammatory effect for nanoemulsions.•An increased stability of indomethacin thro...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Food and bioproducts processing 2021-05, Vol.127, p.114-127
Hauptverfasser: Jiménez-Rodríguez, Antonio, Heredia-Olea, Erick, Barba-Dávila, Bertha A., Gutiérrez-Uribe, Janet Alejandra, Antunes-Ricardo, Marilena
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!