Changes in growth kinetics and motility characteristics of Escherichia coli in the presence of sulphoraphane isolated from broccoli seed meal

Summary In this investigation, the purified sulphoraphane from broccoli seed meal was evaluated in a range of 5–400 μg mL−1 against Escherichia coli. The results showed that levels above 200 μg mL−1 can inhibit 100% growth of 106 CFU mL−1 up to 5 h and cause a deformation of sigmoid behaviour in the...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:International journal of food science & technology 2020-02, Vol.55 (2), p.851-860
Hauptverfasser: García‐Saldaña, Jesús Santos, Parra‐Delgado, Julián, Campas‐Baypoli, Olga Nydia, Sánchez‐Machado, Dalia Isabel, Cantú‐Soto, Ernesto Uriel, López‐Cervantes, Jaime
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!