Importance of Trp139 in the product specificity of a maltooligosaccharide-forming amylase from Bacillus stearothermophilus STB04

The maltooligosaccharide-forming amylase from Bacillus stearothermophilus STB04 (Bst-MFA) randomly cleaves the α-1,4 glycosidic linkages of starch to produce predominantly maltopentaose and maltohexaose. The three-dimensional co-crystal structure of Bst-MFA with acarbose highlighted the stacking int...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Applied microbiology and biotechnology 2019-12, Vol.103 (23-24), p.9433-9442
Hauptverfasser: Xie, Xiaofang, Qiu, Gaoyuan, Zhang, Ziqian, Ban, Xiaofeng, Gu, Zhengbiao, Li, Caiming, Hong, Yan, Cheng, Li, Li, Zhaofeng
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!