Maize seed cryo-storage modifies chlorophyll, carotenoid, protein, aldehyde and phenolics levels during early stages of germination

We recorded the crypreservation effects (direct immersion) on various parameters of early germination stages of maize seeds (0, 7 and 14 days). Percentages of germination; fresh mass of different seedling parts; levels of chlorophyll pigments (a, b); carotenoids; malondialdehyde; other aldehydes; ph...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Acta physiologiae plantarum 2018-06, Vol.40 (6), p.1-9, Article 118
Hauptverfasser: Arguedas, Melissa, Gómez, Daviel, Hernández, Lázaro, Engelmann, Florent, Garramone, Raffaele, Cejas, Inaudis, Yabor, Lourdes, Martínez-Montero, Marcos Edel, Lorenzo, José Carlos
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!