Effects of Ingestion of Margarine Containing Medium-Chain Triglycerides for 4 Weeks on Blood Parameters and Postprandial Thermogenesis

We conducted a double-blind, controlled study to investigate the effects of prolonged ingestion of margarine containing medium-chain triglycerides (MCT-M) on serum lipids, apolipoprotein and vitamin A levels, and on postprandial thermogenesis, compared with those of margarine containing long-chain t...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of Oleo Science 2003, Vol.52(11), pp.571-581
Hauptverfasser: NOSAKA, Naohisa, SUZUKI, Yoshie, MAKI, Hideaki, HARUNA, Hirofumi, OHARA, Atsushi, KASAI, Michio, TSUJI, Hiroaki, AOYAMA, Toshiaki, OKAZAKI, Mitsuko, KONDO, Kazuo
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!