Effects of microclimatic variables on the symptoms and signs onset of Moniliophthora roreri, causal agent of Moniliophthora pod rot in cacao

Moniliophthora Pod Rot (MPR) caused by the fungus Moniliophthora roreri (Cif.) Evans et al., is one of the main limiting factors of cocoa production in Latin America. Currently insufficient information on the biology and epidemiology of the pathogen limits the development of efficient management opt...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:PloS one 2017-10, Vol.12 (10), p.e0184638-e0184638
Hauptverfasser: Leandro-Muñoz, Mariela E, Tixier, Philippe, Germon, Amandine, Rakotobe, Veromanitra, Phillips-Mora, Wilbert, Maximova, Siela, Avelino, Jacques
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!