High fat intake sustains sorbitol intolerance after antibiotic-mediated Clostridia depletion from the gut microbiota

Carbohydrate intolerance, commonly linked to the consumption of lactose, fructose, or sorbitol, affects up to 30% of the population in high-income countries. Although sorbitol intolerance is attributed to malabsorption, the underlying mechanism remains unresolved. Here, we show that a history of ant...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Cell 2024-02, Vol.187 (5), p.1191-1205.e15
Hauptverfasser: Lee, Jee-Yon, Tiffany, Connor R., Mahan, Scott P., Kellom, Matthew, Rogers, Andrew W.L., Nguyen, Henry, Stevens, Eric T., Masson, Hugo L.P., Yamazaki, Kohei, Marco, Maria L., Eloe-Fadrosh, Emiley A., Turnbaugh, Peter J., Bäumler, Andreas J.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!