Significance of Heme-Based Respiration in Meat Spoilage Caused by Leuconostoc gasicomitatum

Classifications Services AEM Citing Articles Google Scholar PubMed Related Content Social Bookmarking CiteULike Delicious Digg Facebook Google+ Mendeley Reddit StumbleUpon Twitter current issue Spotlights in the Current Issue AEM About AEM Subscribers Authors Reviewers Advertisers Inquiries from the...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Applied and Environmental Microbiology 2013-02, Vol.79 (4), p.1078-1085
Hauptverfasser: JÄÄSKELÄINEN, Elina, JOHANSSON, Per, KOSTIAINEN, Olli, NIEMINEN, Timo, SCHMIDT, Georg, SOMERVUO, Panu, MOHSINA, Marzia, VANNINEN, Paula, AUVINEN, Petri, BJÖRKROTH, Johanna
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!