Concurrent starch accumulation in stump and high fruit production in coffee (Coffea arabica)

Abstract In coffee, fruit production on a given shoot drops after some years of high yield, triggering pruning to induce resprouting. The timing of pruning is a crucial farmer’s decision affecting yield and labour. One reason for fruit production drop could be the exhaustion of resources, particular...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Tree physiology 2021-12, Vol.41 (12), p.2308-2325
Hauptverfasser: Cambou, Aurélie, Thaler, Philippe, Clément-Vidal, Anne, Barthès, Bernard G, Charbonnier, Fabien, Van den Meersche, Karel, Aguilar Vega, Maria E, Avelino, Jacques, Davrieux, Fabrice, Labouisse, Jean-Pierre, de Melo Virginio Filho, Elias, Deleporte, Philippe, Brunet, Didier, Lehner, Peter, Roupsard, Olivier
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!