Carbon Dioxide as a Traceless Caramelization Promotor: Preparation of Prebiotic Difructose Dianhydrides (DFAs)-Enriched Caramels from d‑Fructose

Activation of a concentrated solution of d-fructose with carbonic acid, generated from carbon dioxide, induces the formation of difructose dianhydrides (DFAs) and their glycosylated derivatives (glycosyl-DFAs), a family of prebiotic oligosaccharides. Under optimized conditions, up to 70% of the acti...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of agricultural and food chemistry 2017-08, Vol.65 (30), p.6093-6099
Hauptverfasser: Audemar, Maïté, Atencio-Genes, Loyda, Ortiz Mellet, Carmen, Jérôme, François, Garcia Fernandez, José Manuel, De Oliveira Vigier, Karine
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!