An In-Depth Look at Chinese Alternative Food Networks
Fuller reviews Organic Food and Farming in China: Top-Down and Bottom-up Ecological Initiatives by Steffanie Scott, Zhenzhong Si, Theresa Schumilas, and Aijuan Chen.
Gespeichert in:
Veröffentlicht in: | Journal of agriculture, food systems, and community development food systems, and community development, 2020-04, Vol.9 (3), p.1-3 |
---|---|
1. Verfasser: | |
Format: | Artikel |
Sprache: | eng |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Volltext |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Zusammenfassung: | Fuller reviews Organic Food and Farming in China: Top-Down and Bottom-up Ecological Initiatives by Steffanie Scott, Zhenzhong Si, Theresa Schumilas, and Aijuan Chen. |
---|---|
ISSN: | 2152-0801 2152-0798 2152-0801 |
DOI: | 10.5304/jafscd.2020.093.008 |