Extracción de ácido carmínico como colorante natural a partir de la cochinilla (Dactylopius Coccus Costa)

The present investigation aims to obtain carminic acid from the cochineal Dactylopius coccus costa as a natural dye at the Tunshi experimental station, Chimborazo province, for which the size of the cochineal is estimated by the Peruvian Technical Standard (NTP 011.205:1977 Requirements Revised in 2...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Polo del Conocimiento: Revista científico - profesional 2023, Vol.8 (3), p.583-605
Hauptverfasser: Erazo Lara, Alex Estuardo, Salazar Llangarí, Karina Gabriela, Condo Plaza, Luis Alfonso, Oñate Bastidas, Blanca Alexandra, Cañar Rivera, Jessica Lorena
Format: Artikel
Sprache:spa
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!