Coliformes totales y Escherichia coli en superficies inertes en contacto con el consumo de los alimentos de los patios de comida del mercado “25 de junio” Gualaceo – Ecuador

Foodborne diseases (ETAs) are generated by the consumption of food that is not safe for humans, representing a real problem of mortality and morbidity for public health, taking into account that the most common pathogens are Salmonella, Campylobacter and enterohemorrhagic Escherichia coli, which aff...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Polo del Conocimiento: Revista científico - profesional 2023, Vol.8 (9), p.378-389
Hauptverfasser: Bravo Crespo, David Israel, Baculima Suárez, José Antonio, Gomezcuello Samaniego, Juan Pablo, Villavicencio Figueroa, Layla Carolina
Format: Artikel
Sprache:spa
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!