Low density lipoproteins added to an extender frozen or lyophilized are evenly efficient in cryoprotecting ovine sperm cells than when 16% whole egg yolk was added

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Semina. Ciências agrárias : revista cultural e científica da Universidade Estadual de Londrina 2015-06, Vol.36 (3), p.1315
Hauptverfasser: Loaiza-Echeverri, Ana Maria, Cruz, Betina Carla, Snoeck, Paola Pereira das Neves, Moura, Luís Cláudio Oliveira, Neves, Beatriz Parzewski, Neves, Mariana Machado, Heneine, Luiz Guilherme Dias, Henry, Marc
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:1676-546X
1679-0359
DOI:10.5433/1679-0359.2015v36n3p1315