Color change and force degradation of esthetic orthodontic elastic ligatures submitted to foods from the Amazonian diet/ Alteração de cor e degradação de forças de ligaduras elásticas ortodônticas estéticas submetidas a alimentos da dieta amazonense

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Brazilian Journal of Development 2021-09, Vol.7 (9), p.92858-92879
Hauptverfasser: Saraiva, Helia Fernandes, Valdrighi, Heloisa Cristina, Venezian, Giovana Cherubini, Benitez Catirse, Alma Blásida Concepción Elizaur, Carmo, Edson Júnior do, Menezes, Carolina Carmo de, Bueno, Rafael Bronzato, Godoi, Ana Paula Terossi de
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:2525-8761
2525-8761
DOI:10.34117/bjdv7n9-448