Physicochemical characteristics, minerals, phenolic compounds, and antioxidant capacity in fig tree fruits with macronutrient deficiencies

In this research, effects of macronutrient deficiency (N, P, K, Ca, and Mg) on the production, physicochemical characteristics, minerals, phenolic compounds, and antioxidant capacity of fig fruits ( Ficus carica L.) were evaluated using the missing element technique in a controlled hydroponic system...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Notulae botanicae Horti agrobotanici Cluj-Napoca 2020, Vol.48 (3), p.1585-1599
Hauptverfasser: Garza-Alonso, Carlos A., Nino-Medina, Guillermo, Gutierrez-Diez, Adriana, Garcia-Lopez, Josue, Vazquez-Alvarado, Rigoberto E., Lopez-Jimenez, Alfredo, Olivares-Saenz, Emilio
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!