-
1
Review of hypotheses for fouling during beer clarification using membranes
Veröffentlicht in Journal of membrane science
VolltextArtikel -
2
Flow through a filter plate backed by a packed bed of spheres
Veröffentlicht in Chemical engineering science
VolltextArtikel -
3
Hydration properties of vegetable foods explained by Flory–Rehner theory
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
4
-
5
Moisture transport during cooking of meat: An analysis based on Flory–Rehner theory
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Sugar and polyol solutions as effective solvent for biopolymers
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
9
Critical factors in microwave expansion of starchy snacks
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
10
Model for electrical conductivity of muscle meat during Ohmic heating
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
11
-
12
Moisture sorption in mixtures of biopolymer, disaccharides and water
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Biopolymer gel swelling analysed with scaling laws and Flory–Rehner theory
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20