-
1
-
2
Study on the Rehydration Quality Improvement of shiitake Mushroom by Combined Drying Methods
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
Soft condensed matter perspective on moisture transport in cooking meat
Veröffentlicht in AIChE journal
VolltextArtikel -
4
Theoretical investigation of the swelling of polysaccharide microgels in sugar solutions
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
5
Impact of Processing Factors on Quality of Frozen Vegetables and Fruits
Veröffentlicht in Food engineering reviews
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Lattice Boltzmann Simulations of Droplet Formation in a T-Shaped Microchannel
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Moisture transport during cooking of meat: An analysis based on Flory–Rehner theory
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Suspension flow modelling in particle migration and microfiltration
Veröffentlicht in Soft matter
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20