-
1
Stability of Supported Liquid Membranes: State of the Art
Veröffentlicht in Separation science and technology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Current-voltage curve of a bipolar membrane at high current density
Veröffentlicht in Desalination
VolltextArtikel -
5
Physical Gelation of Amorphous Polymers in a Mixture of Solvent and Nonsolvent
Veröffentlicht in Macromolecules
VolltextArtikel -
6
Stabilization of supported liquid membranes by gelation with PVC
Veröffentlicht in Journal of applied polymer science
VolltextArtikel -
7
Spinning of hollow fiber ultrafiltration membranes from a polymer blend
Veröffentlicht in Journal of membrane science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Characterization of clean and fouled ultrafiltration membranes
Veröffentlicht in Desalination
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Physical stability of chocolate milk
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Semi-continuous protein fractionating using Affinity Cross-Flow Filtration
Veröffentlicht in Desalination
VolltextArtikel