-
1
State of the art in benefit–risk analysis: Food and nutrition
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
2
Residues of persistent organic pollutants (POPs) in human milk in Hong Kong
Veröffentlicht in Chemosphere (Oxford)
VolltextArtikel -
3
DDT levels in human milk in Hong Kong, 2001–02
Veröffentlicht in Chemosphere (Oxford)
VolltextArtikel -
4
Deconjugation of soy isoflavone glucuronides needed for estrogenic activity
Veröffentlicht in Toxicology in vitro
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Safe drinking water: the toxicologist's approach
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
13
Toxicity of bis(tri-n-butyltin)oxide in the rat
Veröffentlicht in Toxicology and applied pharmacology
VolltextArtikel -
14
-
15
The interaction of nitric oxide with ascorbate oxidase
Veröffentlicht in BBA - Enzymology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Four-weed toxicity study of phenyl isothiocyanate in rats
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
19
Subacute toxicity of Zwittergent administered intramuscularly
Veröffentlicht in Vaccine
VolltextArtikel -
20