-
1
Networks of micronized fat crystals grown under static conditions
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Raman hyperspectral imaging and analysis of fat spreads
Veröffentlicht in Journal of Raman spectroscopy
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Investigation of the Gel to Coagel Phase Transition in Monoglyceride−Water Systems
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
11
-
12
Assessment of techniques for DOSY NMR data processing
Veröffentlicht in Analytica chimica acta
VolltextArtikel -
13
Binding of olive oil phenolics to food proteins
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Solid-like components in carbohydrate gels probed by NMR spectroscopy
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Magnetic resonance imaging of single rice kernels during cooking
Veröffentlicht in Journal of magnetic resonance (1997)
VolltextArtikel