-
1
-
2
-
3
Overview on the General Approaches to Improve Gluten-Free Pasta and Bread
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
4
Characterization and Bio-Accessibility Evaluation of Olive Leaf Extract-Enriched "Taralli"
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
Pomegranate Peel Powder as a Food Preservative in Fruit Salad: A Sustainable Approach
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
6
Improving the Storability of Cod Fish-Burgers According to the Zero-Waste Approach
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Study on the Influence of Bio-Based Packaging System on Sodium Benzoate Release Kinetics
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Secondary Shelf Life of Foods: State of the Art and Future Perspective
Veröffentlicht in Food engineering reviews
VolltextArtikel -
13
Recycling of fig peels to enhance the quality of handmade pasta
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Fruit and Vegetable By-Products to Fortify Spreadable Cheese
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel