-
1
Bacteriocinogenic activity from starter cultures used in Spanish meat industry
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Fluoride levels in wines of the Canary Islands (Spain)
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel -
8
Heavy metals in Santa Cruz de Tenerife harbour floor
Veröffentlicht in Toxicology letters
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Fluoride in wines. Toxicological considerations
Veröffentlicht in Toxicology letters
VolltextArtikel -
14
-
15
Nitrate intake from drinking water on Tenerife island (Spain)
Veröffentlicht in The Science of the total environment
VolltextArtikel -
16
-
17
Levels of lithium in the six most taken groups of food among the canarian population
Veröffentlicht in Toxicology letters
VolltextArtikel -
18
Heavy metals in cigarettes for sale in Spain
Veröffentlicht in Environmental research
VolltextArtikel -
19
Epidemiología global de la intoxicación aguda en un área de salud
Veröffentlicht in Atención primaria
VolltextArtikel -
20
The relevant role of caregivers of patients using opioid analgesics
Veröffentlicht in Farmacéuticos comunitarios
VolltextArtikel