-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Effectiveness of soy milk as food carrier for Lactobacillus acidophilus
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Effect of pH and Temperature on the Proteolytic Activity of Lactic Acid Bacteria
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
Acid tolerance mediated by membrane ATPases in Lactobacillus acidophilus
Veröffentlicht in Biotechnology letters
VolltextArtikel -
13
Starter culture activity in refrigerated fermented soymilk
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
14
-
15
Purification of α-galactosidase from Lactobacillus fermentum
Veröffentlicht in Journal of biotechnology
VolltextArtikel -
16
Temperature adaptation and cryotolerance in Lactobacillus acidophilus
Veröffentlicht in Biotechnology letters
VolltextArtikel -
17
Survival rate and enzyme activities of Lactobacillus acidophilus following frozen storage
Veröffentlicht in Cryobiology
VolltextArtikel -
18
-
19
Freeze-Drying Conditions of Starter Cultures for Sourdoughs
Veröffentlicht in Cryobiology
VolltextArtikel -
20