-
1
New structural features of Spondias purpurea gum exudate
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
2
Structural investigation of the polysaccharide of Spondias mombin gum
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Structural elucidation of proteic fraction isolated from Acacia glomerosa gum
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
6
-
7
Structural features of a xylogalactan isolated from Hymenaea courbaril gum
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
8
Structural features of the polysaccharide gum from Acacia glomerosa
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
9
Comparison of three anacardiaceae gum exudates
Veröffentlicht in Biochemical systematics and ecology
VolltextArtikel -
10
-
11
Chemical and spectroscopic studies of Cercidium praecox gum exudate
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
12
-
13
Species widely disseminated in Venezuela which produce gum exudates
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
14
-
15
Species widely disseminated in Venezuela which producegum exudates
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Structural study of the polysaccharide isolated from Spondias purpurea gum exudate
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
20
The polysaccharide gum from Acacia tortuosa
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel