-
1
-
2
Occurrence of Alternaria toxins in food products in The Netherlands
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
A straightforward method to determine flavouring substances in food by GC–MS
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
Risk of short‐term biodiversity loss under more persistent precipitation regimes
Veröffentlicht in Global change biology
VolltextArtikel -
9
Fate of enniatins and deoxynivalenol during pasta cooking
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
detailed linkage map of lettuce based on SSAP, AFLP and NBS markers
Veröffentlicht in Theoretical and applied genetics
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Global Change Experiments: Challenges and Opportunities
Veröffentlicht in Bioscience
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Leaf temperatures in glasshouses and open‐top chambers
Veröffentlicht in The New phytologist
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20