-
1
-
2
Monomeric bovine β-lactoglobulin adopts a β-barrel fold at pH 2
Veröffentlicht in FEBS letters
VolltextArtikel -
3
-
4
Kinetics of Heat-Induced Aggregation of β-Lactoglobulin
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
5
Thermal Aggregation of Patatin Studied in Situ
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
Ethanol-Dependent Heat-Induced Dissociation of Casein Micelles
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Power Law Behavior of Structural Properties of Protein Gels
Veröffentlicht in Langmuir
VolltextArtikel -
14
model for the denaturation and aggregation of beta-lactoglobulin
Veröffentlicht in European journal of biochemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20