-
1
Ohmic cooking of processed meats and its effects on product quality
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
Isomerization of lactose and lactulose production: review
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
4
Contribution to the improvement of maple sugar production
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
-
6
Whey cryoconcentration and impact on its composition
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Environmental Modeling for Automated Cloud Application Testing : CLOUD COMPUTING
Veröffentlicht in IEEE software
VolltextArtikel -
12
Stomatal regulation in greenhouse crops: analysis and simulation
Veröffentlicht in Agricultural and forest meteorology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Intérêt de la supplémentation du lait maternel « à la carte
Veröffentlicht in Archives de pédiatrie (Paris)
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20