-
1
Switching the mode of sucrose utilization by Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in Microbial cell factories
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
A convenient method for lecithin purification from fresh eggs
Veröffentlicht in Química nova
VolltextArtikel -
5
-
6
Kinetics of active sucrose transport in Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in Journal of bioscience and bioengineering
VolltextArtikel -
7
Kinetics of active α-glucoside transport in Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in FEMS yeast research
VolltextArtikel -
8
-
9
Active α-glucoside transport in Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Active α-glucoside transport in Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
15
-
16
Kinetics of active α-glucoside transport in Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in FEMS yeast research
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20