-
1
-
2
Preservation of frozen yeast cells by trehalose
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
3
Maltotriose fermentation by Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in Journal of industrial microbiology & biotechnology
VolltextArtikel -
4
-
5
Kinetics of active sucrose transport in Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in Journal of bioscience and bioengineering
VolltextArtikel -
6
Active α-glucoside transport in Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Kinetics of active α-glucoside transport in Saccharomyces cerevisiae
Veröffentlicht in FEMS yeast research
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
A Dependable Method for the Synthesis of [14C]Trehalose
Veröffentlicht in Analytical biochemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20