-
1
CLUSTERIZATION – A FACTOR OF EFFICIENCY IN SMALL AND MEDIUM HOSPITALITY ENTERPRISES
Veröffentlicht in Ekonomski vjesnik
VolltextArtikel -
2
OBLICI POSLOVNOG POVEZIVANJA MALIH I SREDNJIH HOTELSKIH PODUZEĆA
Veröffentlicht in Ekonomski pregled
VolltextArtikel -
3
-
4
FOOD HUBS AS TOOL FOR DEVELOPING ENTREPRENEURSHIP IN GASTRONOMY: THE CASE STUDY OF DUBROVNIK
Veröffentlicht in DIEM
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
STIMULATING INNOVATIONS AND PERFORMANCE OF COMPANIES IN BOSNIA AND HERZEGOVINA
Veröffentlicht in Ekonomski vjesnik
VolltextArtikel -
13
-
14
STRATEGIC NETWORKING: THE CASE STUDY IN DUBROVNIK HOTEL INDUSTRY
Veröffentlicht in DIEM
VolltextWeb Resource -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
NETWORKING OF HOSPITALITY ENTERPRISES AND FARMERS IN IMPROVING GASTRONOMY
Veröffentlicht in Poslovna izvrsnost
VolltextArtikel