-
1
-
2
-
3
Properties of Milk Treated with High-Power Ultrasound and Bactofugation
Veröffentlicht in Food technology and biotechnology
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Gas phase plasma impact on phenolic compounds in pomegranate juice
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
13
Application of high intensity ultrasound treatment on Enterobacteriae count in milk
Veröffentlicht in Mljekarstvo
VolltextArtikel -
14
-
15
Stability of polyphenols in chokeberry juice treated with gas phase plasma
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
Stress response of Escherichia coli and Listeria innocua to plasma treatment
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
18
Advantages and disadvantages of high power ultrasound application in the dairy industry
Veröffentlicht in Mljekarstvo
VolltextArtikel -
19
Ultrasound effect on physical properties of corn starch
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
20