-
1
-
2
Moderate alcohol consumption and vitamin C status in the guinea-pig and the rat
Veröffentlicht in Physiological research
VolltextArtikel -
3
Influence of vitamin C status on ethanol metabolism in guinea-pigs
Veröffentlicht in Physiological research
VolltextArtikel -
4
Oxidation/Antioxidation status after an acute ethanol intoxication
Veröffentlicht in Toxicology letters
VolltextArtikel -
5
Food consumption of Czech preschool children
Veröffentlicht in International Journal of Obesity
VolltextArtikel -
6
-
7
Biological activity of plant polyphenols in beverages
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
VolltextArtikel -
8
Experimentally proved biosynthesis of vitamin C in a Guinea pig
Veröffentlicht in Die Naturwissenschaften
VolltextArtikel -
9
-
10
Contribution to enzymatic determination of vitamin C in non-alcoholic beverages
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
VolltextArtikel -
11
Proof and determination of anthocyans in color beverages
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
VolltextArtikel -
12
-
13
Stability of C-vitamin in non alcoholic beverages and its possible affecting
Veröffentlicht in Kvasný průmysl (On-line)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20