-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
n-3 PUFA Enriched Eggs as a Source of Valuable Bioactive Substances
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Consumer Preferences for Cured Meat Products from the Autochthonous Black Slavonian Pig
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
9
Enrichment of table eggs with functional ingredients
Veröffentlicht in Journal of Central European agriculture
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
CURRENT STATE OF POULTRY BREEDING AND ITS FUTURE TRENDS
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
KVALITETA KONZUMNIH JAJA NA HRVATSKOME TRŽIŠTU
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
17
-
18
Carnosine – polyfunctional biologically active ingredient
Veröffentlicht in Poljoprivreda (Osijek, Croatia)
VolltextArtikel -
19
-
20