-
1
-
2
Antioxidant and Antibacterial Activity of Extracts from Selected Plant Material
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
3
-
4
The Effect of Selected Herbal Extracts on Lactic Acid Bacteria Activity
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Color stability of fruit yogurt during storage
Veröffentlicht in Journal of food science and technology
VolltextArtikel -
13
-
14
Human Milk Fat Substitutes from Lard and Hemp Seed Oil Mixtures
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Lactic Acid Bacteria-Fermentable Cereal- and Pseudocereal-Based Beverages
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
18
-
19
Study of the Properties of Human Milk Fat Substitutes Using DSC and GC Methods
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
20