-
1
-
2
The effect of data fusion on improving the accuracy of olive oil quality measurement
Veröffentlicht in Food Chemistry: X
VolltextArtikel -
3
Olive Oil Classification and Fraud Detection Using E-Nose and Ultrasonic System
Veröffentlicht in Food analytical methods
VolltextArtikel -
4
-
5
Estimation of orange skin thickness based on visual texture coarseness
Veröffentlicht in Biosystems engineering
VolltextArtikel -
6
Fraud detection and quality assessment of olive oil using ultrasound
Veröffentlicht in Food science & nutrition
VolltextArtikel -
7
-
8
Epithelial-mesenchymal transition process during embryo implantation
Veröffentlicht in Cell and tissue research
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
The roles of interleukin‐1 receptor accessory protein in certain inflammatory conditions
Veröffentlicht in Immunology
VolltextArtikel -
12
Therapeutic potential of CAR T cell in malignancies: A scoping review
Veröffentlicht in Biomedicine & pharmacotherapy
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20