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CHANGES IN RHEOLOGICAL PROPERTIES OF RICE FLOUR DURING EXTRUSION COOKING
Veröffentlicht in Journal of texture studies
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Structure of rice starch and its relation to cooked-rice texture
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Rice Protein Aggregation During the Flaking Process
Veröffentlicht in Journal of cereal science
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13C CP/MAS NMR Spectroscopy of Native and Acid Modified Starches
Veröffentlicht in Die Stärke
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Influence of parboiling on rice starch structure and cooked-rice texture
Veröffentlicht in Journal of texture studies
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Properties of Rice Starch from Paddy Stored in Cold and at Room Temperature
Veröffentlicht in Die Stärke
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Starch Retrogradation and Starch Damage in Parboiled Rice and Flaked Rice
Veröffentlicht in Starch - Stärke
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MOLECULAR DEGRADATION OF STARCH DURING EXTRUSION COOKING OF RICE
Veröffentlicht in International journal of food properties
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RESEARCH NOTE PASTING BEHAVIOUR OF PARBOILED RICE
Veröffentlicht in Journal of texture studies
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13-C CP/MAS NMR spectroscopy of native and acid modified starches
Veröffentlicht in Die Stärke
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CHANGES IN SUGARS AND AMINO ACIDS DURING PARBOILING OF RICE
Veröffentlicht in Journal of food biochemistry
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HIGH-TEMPERATURE DRYING-CUM-PARBOILING OF PADDY
Veröffentlicht in Journal of food process engineering
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