-
1
-
2
Composition of Ewe's Lump cheese during the production season
Veröffentlicht in Cogent food & agriculture
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
The Effect of Heat Treatment on Cow's Milk Protein Profiles
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
9
Development of the food act of the Slovak Republic from 1995 to 2021
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
10
-
11
The system of monitoring of inhibitory drug residues in raw cows' milk in Slovakia
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
Content of Mineral Elements in the Traditional Oštiepok Cheese
Veröffentlicht in Biological trace element research
VolltextArtikel -
16
Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
17
The effect of essential oils on cholesterol content in chicken meat
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
18
The effect of oregano essential oil on chicken meat lipid oxidation and peroxidation
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
19
-
20
Food safety from consumer perspective: health safety
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel