-
1
Physical, Mechanical, and Antibacterial Properties of Chitosan/PEO Blend Films
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
2
Morphological and Surface Properties of Electrospun Chitosan Nanofibers
Veröffentlicht in Biomacromolecules
VolltextArtikel -
3
-
4
Functionality of Sugars in Foods and Health
Veröffentlicht in Comprehensive reviews in food science and food safety
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Molecular weight and degree of acetylation of high-intensity ultrasonicated chitosan
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Nanofibrous chitosan non-wovens for filtration applications
Veröffentlicht in Polymer (Guilford)
VolltextArtikel -
14
Antimicrobial activity of chitosan films enriched with essential oils
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
Effectiveness of chitosan on the inactivation of enteric viral surrogates
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Chitin and ChitosanValue-Added Products from Mushroom Waste
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20