-
1
Natural occurrence of mycotoxins in cereals and spices commercialized in Morocco
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Aflatoxins levels in dried fruits and nuts from Rabat-Salé area, Morocco
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
5
Occurrence of deoxynivalenol in durum wheat from Morocco
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
6
-
7
Ochratoxin A in rice on the Moroccan retail market
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
8
-
9
Presence of aflatoxin M1 in pasteurized milk from Morocco
Veröffentlicht in International journal of food microbiology
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Use of olive mill wastewater as an organic amendment for Mentha spicata L
Veröffentlicht in Industrial crops and products
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20