-
1
Chemical composition and health effects of Tartary buckwheat
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Influence of ingredients and chemical components on the quality of Chinese steamed bread
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
Buckwheat starch: Structures, properties, and applications
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Structure, physicochemical properties, and uses of millet starch
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Chemical constituents and health effects of sweet potato
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
17
-
18
Chemical composition and health effects of maca (Lepidium meyenii)
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20
Mammalian WTAP is a regulatory subunit of the RNA N6-methyladenosine methyltransferase
Veröffentlicht in Cell research
VolltextArtikel