-
1
-
2
TYCOS: A Specialized Dataset for Typical Components of Satellites
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
3
-
4
Optimization of Microwave Pre-Cooked Conditions for Gelatinization of Adzuki Bean
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
Evaluation of Edible Quality of Sorghum Based on Principal Component Analysis
Veröffentlicht in Journal of chemistry
VolltextArtikel -
6
Investigation of the Space-Variance Effect of Imaging Systems with Digital Holography
Veröffentlicht in Photonics
VolltextArtikel -
7
-
8
Hot extrusion 3D printing technologies based on starchy food: A review
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
9
Research Process of Preparation Methods and Product Development of Tablet Candy
Veröffentlicht in Shipin gongye ke-ji
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20