-
1
-
2
Consumer Acceptance of Genome-Edited Foods in Japan
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
3
Profiling the perceived resilience of young farmers in Japanese agriculture
Veröffentlicht in Asia and the Global Economy
VolltextArtikel -
4
Comparison of dysprosium security strategies in Japan for 2010–2030
Veröffentlicht in Resources policy
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Domestic Yttrium Consumption Trends in Japan
Veröffentlicht in Journal of industrial ecology
VolltextArtikel -
8
-
9
Analyzing Platinum and Palladium Consumption and Demand Forecast in Japan
Veröffentlicht in Resources (Basel)
VolltextArtikel -
10
Understanding consumer acceptance of 3D-printed food in Japan
Veröffentlicht in Journal of cleaner production
VolltextArtikel -
11
Acceptance of 3D printed foods among senior consumers in Japan
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Life-Cycle Assessment of Adsorbents for Biohydrogen Production
Veröffentlicht in Resources (Basel)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20